Kategorier

Tilbud

Advarsel: Dette er ikke legetøj til børn. Produktet indeholder små, stærke magneter. Magneter kan give fatale skader på indvolde, hvis de indtages. Søg straks læge, hvis magneter sluges. Må ikke gives til børn under 14 år.

Nanodots - magnetiske metalkugler

- Nanodotssom du bare må udfordre dig selv med

Kuglerne er kun 5 mm i diameter og fremstillet af neodym, der er en metallegering, som er stærkt magnetisk. De har en fantastisk magnetisk styrke i forhold til deres størrelse. Jeg har selv formået at løfte 279 andre magneter ved bare at holde i den ene øverste kugle.

De er sindssygt fascinerende, hvad man kan bygge med disse kugler. Til at starte med bør man holde sig til kendte geometriske former, i hvert fald indtil man har godt styr på, hvordan de små dots opfører sig.

Pentagon Tunnel

Pentagon Tunnel af SoCalGAl fra dotpedia.com

Senere kan man selvfølgelig bare gå amok i vanvittige kreationer, som f.eks. dette flotte hus (endda bygget på en LEGO plade).

House

Hus bygget af sxe_starcraft. Set på dotpedia.com

Er du ved at blive overbevist? Med Nanodots har du alle de muligheder din kreative hjerne kan udtænke. Det er da for fedt, ikk'?

Du finder Nanodots i Danmark lige her i webshoppen. Klik dig ind på kategorien her.

Mere inspiration og undervisning i Nanodots

Den helt store kilde til uanede idéer og inspiration er dotpedia.com.

Men ellers er det jo altid spændende at søge efter det på Youtube. Dette er én af Nanodot-folkenes egen demonstrationsvideo.