HAMA midi perler i poser

Katalog

Aktiverede filtre:
  Farve
  Producent
  Tilstand

  Tilbud

  HAMA midi perler i poser

  Poser med HAMA midiperler sorteret i enkeltfarver eller i udvalgte blandinger og farvemiks. Du kan få alle perlefarverne på denne måde, også de specielle metalfarver, stribede og selvlysende perler. Køb poserne, når du skal fylde op med de farver, du ikke har så mange af. Der er mængderabat på perlerne i 1000 styks og 6000 styks poserne. Du kan ...

  Poser med HAMA midiperler sorteret i enkeltfarver eller i udvalgte blandinger og farvemiks. Du kan få alle perlefarverne på denne måde, også de specielle metalfarver, stribede og selvlysende perler. Køb poserne, når du skal fylde op med de farver, du ikke har så mange af. Der er mængderabat på perlerne i 1000 styks og 6000 styks poserne. Du kan altså få rigtigt billige perler, hvis du skal bruge mange, eller hvis du slår dig sammen med andre og laver et fællesindkøb.

  Poserne fås i 1000 perler, 3000 perler eller 6000 perler. I 1000 styks poserne findes alle aktive farver. I 3000 styks poserne er udvalget begrænset til visse mixfarver og nogle nyere farver. I 6000 styks poserne er der fuldt sortiment af de aktive standardfarver, samt enkelte metalfarver.

  Du kan selvfølgelig lave perlemosaikker med perlerne. Men overvej også at benytte dem som almindelig dekoration, f.eks. i forbindelse med bordpynt. Et flot glas fyldt med HAMA perler i én farve eller et afstemt miks ser flot ud på festbordet.

  Mere

  HAMA midi perler i poser 3 varer

  Viser 1 - 3 af 3
  Viser 1 - 3 af 3