Kategorier

Tilbud

Disneyperler

Alle børn og de fleste voksne med bare et snert af barnesind tilbage elsker de mange forskellige figurer fra Walt Disneys hånd. Du kan selv lave mange, flotte Disney perlefigurer og perlemosaikker med de velkendte Hamaperler. Der er mest Disney i MIDI-perlerne (de almindelige), men der er også begyndt at komme lidt til miniperlerne (de helt små).

Disney perlesæt til piger

Fra prinsesseuniverset finder du Snehvide og Tornerose ligesom feerne Rose og Silvia, Klokkes venner, også hører til i den mere pigede afdeling.

 

Disney feer perler

Disney perlesæt til drenge

Mon ikke drengene mere er til Woody, Buzz og vennerne fra Toy Story? Eller hvad med de charmerende biler fra Cars-filmen med Lynet McQueen og Sally eller Lynet McQueen og Francesco Bernoulli?

 disney-cars-lynet-mcqueen-og-francesco-b

Uanset, hvilke af filmene fra Disney Pixar, man holder mest af, er det et sikkert hit med disse figurer hos børn og barnlige sjæle.

Disney klassikere som perler

Disneyperlerne omfatter også flere af de klassiske Disney-karakterer. Mød dyrevenner Bambi, Dumbo, Baloo og Timothy eller Simba og Zazu fra Løvernes Konge. Den kære, honningelskende, gule plysbjørn, Peter Plys sammen med Tigerdyr og Grisling er naturligvis også at finde blandt HAMAs disneyperler, sammen med Disneys ubestridt kendteste figur i hele verden Mickey Mouse og hans søde museveninde Minnie Mouse.

Minnie Mouse i perler

Disney også i miniperler

I 2013 udkom de første Disney-perlesæt fra Hama i miniperler.

Disney prinsesserne Tornerose og Askepot finder du som miniperler lige her.

Peter Plys har følgeskab af sine tro venner Grisling og Tigerdyr her.

Peter Plys og Grisling i miniperler