Kategorier

Tilbud

Forskellige perleplader gør det sjovt at perle

Hama har et stort udvalg af perleplader til MIDI perlerne (de almindelige 5 mm rørperler). Pladerne har forskellige former, som gør det sjovere at lege med perler. Du er nemlig ikke længere bundet af en firkantet eller rund plade, men du kan få sjovere former på dine mosaikker.

Køb perleplader, som Hama udgiver hos Onkel Carsten.

Geometriske former og lignende

Lille firkantet perlepladeDe fleste kender den stor firkantede plade. Den er som udgangspunkt nem at have med at gøre. Du opbygger en mosaik på samme måde som ved brodering. Motivet kan blive lidt kedeligt og firkantet fordi alle perler ligger i fine rækker og kolonner.

De runde perleplader bryder mønstret og er rigtigt gode (naturligvis) runde motiver, men også motiver som er afrundede i kanterne, f.eks. et ansigt eller en nymåme.

Sekskantede perleplader har lidt samme effekt som de runde plader, men giver dog stadig en lige kant.

Stjerneformede og hjerteformede plader er naturligvis velegnede til motiver med denne form. Igen er det muligt at skabe andre motiver på perlepladerne ved kun at udnytte en del af pladen. Lav f.eks. en vaffel eller kegle på halvdelen af hjertepladen.

Perleplader som dyr

Perleplade kaninHama har naturligvis børn som en primær målgrupper for MIDI-perlerne. Børn elsker dyr, det tror jeg alle, der omgås børn kan tale med om. Derfor er der også masser af perleplader med former som dyr.

Der er de kendte husdyr og kæledyr: Kat, hund, hest, ko, gris, kylling - visse af dem i flere udgaver.

Vilde dyr bliver ikke forbigået: Løve, kanin, giraf, elefant, krokodille, abe, pingvin er blandt naturens væsner, som har fået en perleplade.

Visse dyremotiver er lavet i tegneseriestil, hvor dyrene går oprejst og kan have tøj på.

Fra fantasiens og eventyrets verden finder vi endvidere en fe og en fantasihest, som kan være pegasus eller enhjørning.

Tal og bogstaver og andre plader

Bogstaver perlepladeFor nemheds skyld findes der to perleplader med henholdsvis tal og bogstaver. Det er på den måde nemt at skrive sit navn eller lave tal til fødselsdagen med perler i alle mulige farver. Bogstaverne har også de danske bogstaver med (æ, ø, å).

Andre plader omfatter bl.a. biler, huse, æg, drenge, piger og prinsesser og flere er helt sikkert på vej.

 

God fornøjelse med dine perlerier