Kategorier

Tilbud

Du kan bruge HAMA mønstre til at lave LEGO mosaik

På en event for LEGO fans fra det meste af verden i Skærbæk ved Rømø, viste en af Onkel Carstens venner, Maja, hvordan hun har brugt HAMAs perlemønstre til at lave LEGO mosaikker af kendte Disney-figurer.

Sådan ser LEGO mosaikkerne ud

Her er et par blleder af Majas flotte mosaikker, som hun har bygget ud fra HAMA's vejledninger.

Tegnefilmen Cars, Biler på dansk, er velkendt og elsket af mange for den gode historie og innovative koncept med de levende biler, som er både sjove og charmerende. Her er det Lynet McQueen og Sally fra HAMA perlesættet: Lynet McQueen og Sally. Der findes også et perlesæt med Bumle og Luigi.

Lynet McQueen fra Cars

Sally fra Cars HAMA/LEGO mosaik

Toy Story er blevet genoplivet i forrygende form med den tredje film i serien. I den anledning har HAMA perler lavet et Toy Story-perlesæt med cowboydukken Woody, rumactionfiguren Buzz Lightyear og den lille, grønne, treøjede rumvæsen kendt som LGM (Little Green Men). Se mosaikken af Woody og LGM:

Woody fra Toy Story LEGO/HAMA

LGM/Alien fra Toy Story, LEGO/HAMA mosaik

Tips og udfordringer

Det virker umiddelbart som en simpel proces at sætte LEGO klodser på en byggeplade i samme mønster som HAMA viser.

Men der er et par udfordringer: farver og mængder.

Nogle farver findes ikke i LEGO's sortiment, eller er i bedste fald udgået for længst så de er dyre at købe fra andre LEGO samlere.

De fleste har ikke tusindvis af LEGO klodser i den lille størrelse. Du kan "snyde" ved at bygge ensfarvede områder af større klodser i stedet for kun at bruge klodser med én knop.

Du kan finde masser af perlemønstre i HAMA inspirationshæfterne. Der er motiver til alle lejligheder.

Flere perlesæt med Disney-figurer

Du kan hente inspiration i denne artikel om de mange disneyperler, der findes. Lav f.eks. en flot mosaik med Askepot eller Peter Plys, i perler eller med LEGO klodser eller...