Kategorier

Hobby og leg til store drenge og piger

Legetøjsbutikkerne kan ikke altid levere det, vi gerne vil have, når vi har passeret teenageårene. Det er meget mere bekvemt at finde de hobbyartikler, vi har brug for, på nettet. Onkel Carsten er en netbutik med et udvalg af seriøse hobbyartikler og samlerobjekter, som du nemt og bekvemt kan bestille og få leveret lige til døren.

Brun bjørnKønsrollerne kan virke forslidte og umoderne, men ikke desto mindre er der tit forskel på den slags hobby piger og drenge går op i. Onkel Carsten vil gerne levere til både store drenge og store piger, og vareudvalget falder typisk i god smag hos begge parter i familien.

Derfor kan alle i familien bestille samlet hos Onkel Carsten, det er nemt og billigere i fragt i det lange løb.

HAMA miniperler

Hama minperlerHAMA perler kendes af de fleste fra SFO'en eller fritidshjemmet. Men HAMAs miniperler ser man ikke ofte i almindelige butikker. Onkel Carsten har et stort udvalg i HAMA miniperler at vælge blandt. Du kan være sikker på, at alle de enkelte farver er på lager.

Rørperler, eller strygeperler som de også kaldes, er en kreativ hobby. Mosaikkerne kan man anvende til dekoration i mange sammenhænge, f.eks. i sommerhuset, børneværelset, sangskjuleren, gaveæsken, bordkortet og meget andet. Mange bruger de små, flotte perler til at lave smykker, bl.a. øreringe og halskæde- eller mobilvedhæng. Perlerne sættes på stiftpladen, også kaldet pigbunden eller bare perlepladen, og når mønstreret er færdigt, stryges perlerne med et varmt strygejern (varmeindstilling 2). Husk at lægge strygepapir i mellem så perlerne ikke skader strygejernet. Strygepapir følger med i HAMAs sæt og kan også købes separat.

HAMA midiperler

PerlepladerDe almindelige rørperler, de såkaldte HAMA midiperler kan du også finde et udvalg af. Onkel Carsten fokuserer på Disney-figurerne og andre licensfigurer, de kendte, sjove og elskede figurer fra bl.a. Disneys univers er perfekte til at dekorere vægge, lamper og meget andet med.

Løse perler i poser med mængderabat føres i alle farver, og perleplader til at sætte perlerne på er der fuldt sortiment af.Skal du bruge mere? Naturligvis - kig under tilbehør og find pincetter, snor, uroring, inspirationshæfter og meget mere.

Scalextric racerbane

Dunlop broRacerbaner er tradionelt en hobby for actionhungrende drenge og mænd, men man ser nu også jævnligt skrappe piger på banen. Vel at mærke som rutinerede kørere og ikke bare som pit-stop-sild! Onkel Carsten anbefaler Scalextric racerbaner fordi det er et mærke, der gennem mange år har vist sin styrke og popularitet. Der kommer hele tiden nye sæt, biler og tilbehør og kvaliteten er fremragende. Det er muligt at få masser af reservedele til sine biler, når de bliver slidte eller bliver skadede.

Digitale racerbaner gør det sjovere, fordi du kan skifte bane på krydssporene og man kan køre op til fire biler på samme tosporede bane bare ved at købe ekstra biler og håndkontroller. Med en ekstra digital strømforsyning kan man køre med seks biler samtidig. Så er der trængsel og konkurrence!

Uden biler, dur en racerbane ikke. Scalextric laver heldigvis masser af biler, som du kan køre med på din bane. Scalextric-bilerne er meget tro mod deres forbillede med de rigtige detaljer og den rigtige skalastørrelse.

En racerbane er motorsport for alle. Man møder betegnelserne Scale Race og Slot Race blandt kendere. Forskellen er, at Scale Race primært er med fabriksfremstillede biler (som f.eks. Scalextric), mens Slot Race typisk er med egenfremstillede biler og hjemmebygget bane. Se mere på DMRU's hjemmeside.

Wilesco dampmaskiner

dampmaskine-wilesco-d-6-135-ml-kedel.jpgTyske Wilhelm Schröder GmbH & Co. har gennem 60 år bygget modeller af dampmaskiner, som de fandtes dengang før dieselolien og elmotoren tog over. Dampmaskinerne var fantastiske maskiner, der kunne trække værktøj, skibe og lokomotiver. Wilesco producerer stadig dampmodeller i høj kvalitet, både hvad angår det driftsmæssige og den endelige finish. Din dampmaskine kan altså køre i mange år, og så er den også superflot udført.

Dampmaskinerne findes i mange størrelser fra helt små maskiner, der stort set kun kan trække sig selv og op til store maskiner, der nemt trækker adskillige værktøjsmodeller.

De fleste dampmaskiner kører på fast brændsel (sprittabletter), men man kan efterhånden også få elektrisk opvarmede maskiner. Skulle noget gå i stykker, er det heldigvis muligt at købe reservedele til dampmaskinen.

Bamser og tøjdyr

Cocker spaniel, tøjdyrHvis der er noget alle mennesker kan omfavne er det tøjdyr og bamser. Søde, bløde dyr med kære ansigter som man kun kan holde af. Wild Republic har et stort sortiment af tøjdyr, rigtigt mange dyreunger, men også voksne dyr. Selv slanger, der normalt ikke går i kategorien kære dyr. Bamserne fra Wild Republic er af høj kvalitet, så de kan holde. Derudover støtter firmaet Wild Republic dyreliv forskellige steder på Jorden. Det er en del af deres forretningsfilosofi.

Vælg mellem vilde dyr og tamme dyr.

Kendte plastfigurer

Barbapapa plastfigurDen franske producent Plastoy udgiver plastikfigurer af kendte tegneseriekarakterer, såsom Spirillen, Lucky Luke, Barbapapa, Asterix & Obelix og mange flere. Hver figur er meget flot dekoreret, hvilket skaber en udstryksfuld og livagtig karakter, som er sjov at have stående og værd at samle på. Onkel Carsten planlægger at lagerføre flere figurer efterhånden, og du er velkommen til at forespørge på bestemte serier fra Plastoy. De enkelte plastfigurer kan sagtens tåle at blive leget med, når nu junior ser den og ikke kan holde fingrene væk (naturligt nok). De er naturligvis giftfrie og helt uden phtalater.

Stenperler

StenperlerSmykkefremstilling med stenperler er populært. Perlerne er rigtigt flotte og fås i mange farver og former. Stenperler er naturprodukter, og de fremstilles af bl.a. jade, onyx og lava. Sammen med de mange slags stenperler kan du købe tilbehør til smykkefremstillling. Også selvom du benytter andre materialer til dine smykker. HAMA perler kan eksempelvis også bruges. Stenperler kaldes traditionelt også for halvædelsten. De er ikke så dyre som rigtige ædelsten, men de er rigtig gode til smykkefremstilling.