Kategorier

Tilbud

Handelsbetingelser

Onkel Carstens almindelige handelsbetingelser kan læses her. De beskriver de pligter og rettigheder Onkel Carsten og kunden har i forhold til hinanden.

Oplysninger og priser

Alle oplysninger om varerne er så nøjagtige som muligt. Onkel Carsten tager forbehold for fejl i informationer, fejl i priser, afgiftsændringer og force majeur. Hvis en faktisk vare afviger væsentlig fra de oplysninger, der var tilgængelige i handelsøjeblikket, kan den pågældende vare returneres.

Billeder er vejledende og ofte leverandørbilleder. Derfor kan der forekomme små variationer på den aktuelle vare. Bemærk specielt, at farver vises forskelligt på forskellige computerskærme.

Priserne er oplyst i danske kroner inklusiv moms.

Samlet pris for købet inklusiv fragt kan ses i indkøbskurven inden betaling foretages.

Onkel Carsten opkræver ingen gebyrer ud over fragten.

Betaling

Onkel Carsten tilbyder flere former for sikker betaling. Se alle muligheder for sikker betaling hos Onkel Carsten her.

Ordrer betales altid inden levering. EAN-fakturering til offentlige institutioner er eneste undtagelse.

Levering og retur

Varer leveres og kan returneres som beskrevet under Levering.

Garanti og reklamation

Varerne leveres med garanti og reklamationsret i henhold til gældende dansk lov, hvilket er 6 måneders garanti og 2 års reklamationsret.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over en handel, en vare eller en afgørelse fra Onkel Carsten, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
Du skal oplyse vores emailadresse i forbindelse med klagen: carsten (snabel-a) onkelcarsten (punktum) dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Du skal oplyse vores emailadresse i forbindelse med klagen: carsten (snabel-a) onkelcarsten (punktum) dk.

Kommunikation fra Onkel Carsten

Ved at registrere dig her i webshoppen tillader du, at Onkel Carsten kontakter dig vedrørende din ordre. Det indebærer bl.a. opfølgning på ordrens status, men også opfølgning på endnu ikke afsluttede ordrer (efterladt kurv med varer) eller ubetalte ordrer (eksempelvis manglende bankoverførsel). Onkel Carsten forbeholder sig retten til at ringe til kunder for at bekræfte ordre eller afklare tvivlsspørgsmål.

Onkel Carsten udsender information om nye varer, tilbud og relevant hobbyinformation til modtagere af nyhedsbrevet. Kunden skal aktivt tilmelde sig nyhedsbrevet. Se mere information om Onkel Carstens nyhedsbrev her.

Håndtering af personlige oplysninger

Onkel Carsten opbevarer de oplysninger, du afgiver i forbindelse registrering her i butikken i en database - det er nødvendigt for at ekspedere ordrer og drive forretningen. Butikken lægger cookies på din computer for at kunne følge din færd rundt i butikken og sikre, at du bevarer din kurv. Personlige oplysninger deles ikke med andre, undtaget herfor er myndigheder, der kan kræve indsigt i forretningen og i forbindelse med efterforskning af kriminelle handlinger.

De personlige oplysninger Onkel Carsten opbevarer, er dem, du indtaster frivilligt her på hjemmesiden.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger, skal du kontakte den dataansvarlige, Carsten Straaberg, hos Onkel Carsten på email (carsten (snabel-a) onkelcarsten (punktum) dk) eller via kontaktformularen. Der er op til 90 dages behandlingstid.

Rabatter

Onkel Carsten yder rabatter til visse kunder, det er blandt andre:

Det er kundens eget ansvar at udnytte rabatkoden. Se hvordan rabatkoder og gavekort benyttes i denne vejledning.